Over schrijven, loslaten en het wèl/niet publiceren van je werk.

het schrijfproces Jun 06, 2020
 
Toen ik een paar weken geleden #demisbaren publiceerde kreeg ik veel vragen over de publicatievorm* ervan en dus heb ik dinsdag 9 juni a.s. (een avondje ingepland om er eens goed voor te gaan zitten. 
 
Even rustig alles uit de doeken te doen.
 
Maar toen.
 
Nadat ik het bericht geplaatst had kwam het gesprek via de vele kanalen (app, messenger, mail, linkedin..) eigenlijk al meteen op gang.
 
Wat zijn er toch veel mensen met een gaaf, diep, ontroerend, heftig, herkenbaar verhaal. Dank!
 
En wat zijn er veel mensen die dat verhaal er niet uit krijgen. Soms krijgen ze het verhaal de wereld niet in, maar vaker nog zitten ze vast in een stap daarvoor.
Het verhaal is dan te pijnlijk (maar vaak juist daarom zo goed, groot en belangrijk). Soms weet je niet niet waar je moet beginnen. Of je loopt je al snel in het schrijfproces vast.
 
Daarom, en ook omdat een goed gesprek altijd zo veel moois oplevert, heb ik besloten om de bijeenkomst komende dinsdagavond om te gooien.
 
Samen met goede vriendin en mentor @irisvandenberg- meester in het opheffen van blokkades- gaan we in gesprek over wat het schrijven van grote, vaak persoonlijke verhalen, met zich mee brengt. Zelf deel ik met je wat het oplevert als je wèl door al die barrières weet door te breken en het lucht en het licht dat het oplevert;
 
En ja, we gaan het ook over het (wèl/niet) publiceren van je werk hebben.
 
Uiteraard ben je van harte welkom om erbij te zijn 🙂
Meld je hier aan. 
 
Tot dan!
Iris & Anna
 
 
*een combinatie van een feuilletonvorm en voorverkoop met als bijkomend voordeel groot bereik en betere kwaliteit van het uiteindelijke werk
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.