Get ready for greener, more human and easier growth!

 " Goed doen is niet iets wat je in de tijd of met het geld doet dat je over hebt. Niemand heeft tijd of geld over. Goed doen hoort in de kern van je zakelijk propositie. "

 

 

Voor ondernemers die betekenisvol willen groeien

 

Scale Up Impact

De snelste manier om te groeien in purpose.

Bedrijven zonder authentieke purpose en positieve impact krijgen het steeds lastiger. Maar belangrijker nog: authentieke purpose en positieve impact maken je bedrijf waardevol, zinvol en vooral véél leuker!

Het bedrijf van de toekomst brengt profit en purpose in een dynamisch evenwicht. Het maakt ondernemen zinvol én winstgevend.

Impact Habits is een methodiek die je daarbij helpt. De kern van Impact Habits is het bekende en beproefde Scaling up van Verne Harnish.

Anna heeft de ScalingUp methode uit eerste hand mogen meemaken bij het runnen en opschalen van haar bedrijf GoodUp. Inmiddels is ze zelf gecertificeerd ScaleUp coach met een passie voor het schalen van Impact ondernemers en heeft 44 bedrijven begeleid bij hun groeiproces.

 

 

Ontdek Scale Up Impact!
 

 " Goed doen past niet alleen bij de tijdgeest, maar is ook een uiting van gezond zakelijk verstand. Bedrijven die positieve maatschappelijke impact beogen presteren tot maar liefst 10x dan de rest. " 

MAATWERK?

Je wil verandering, je voelt de mogelijkheden, maar past niet helemaal in het Scale Up Impact aanpak. Bijvoorbeeld omdat je geen bedrijf hebt, of omdat je vraag erg specifiek is. Ook dan kan ik je helpen! De tools uit de Scale Up Impact methode vertaal ik naar jouw persoonlijke situatie. 

Dit is wat ik zoek!