'There is a better way to grow' 

Passie voor purpose  

Bij sociaal ondernemer, innovator en auteur Anna Chojnacka, staat purpose altijd centraal. Ze was founder van 1%Club en het bekende do good-crowdfundingplatform. Hiermee zette ze met succes een vernieuwende manier van (inter)nationale samenwerking in. 1%Club versterkt mensen die een slim idee hebben voor een betere wereld.

Daarnaast richtte ze Nailab op en was ze directeur van Enginn. Beide organisaties helpen startups om hun eerste stappen op de markt te zetten en op te schalen. Nailab richt zich daarbij op initiatieven in Kenia. Enginn ondersteunt ondernemers in de circulaire economie.

Anna schreef ook het indrukwekkende ‘Kilimanjaro als medicijn’ over haar leven met de diagnose MS, zonder medicijnen. En ‘De Poolster’ over haar jeugd in Polen en komst naar Nederland.

Op dit moment is Anna Scale Up Impact coach. Ze heeft de ScalingUp methode uit eerste hand mogen meemaken bij het runnen en opschalen van haar bedrijf GoodUp. Inmiddels is ze zelf gecertificeerd ScaleUp coach met een passie voor het schalen van Impact ondernemers en heeft 44 bedrijven begeleid bij hun groeiproces.

Wat is jouw verhaal?

In the media

Anna Chojnacka is a sought-after international speaker and coach, delivering both powerful keynotes as well as full implementation tracks on achieving the desired growth and positive impact.

 

W mediach

Anna Chojnacka jest poszukiwanym międzynarodowym mówcą i trenerem, który wygłasza zarówno mocne przemówienia, jak i oferuje pełne ścieżki wdrażania w celu osiągnięcia pożądanego wzrostu i pozytywnego wpływu.

 

In de media

Anna Chojnacka is een veelgevraagde internationale spreker en coach, die zowel krachtige keynotes als volledige implementatietrajecten levert om de gewenste groei en positieve impact te bereiken.

Van Polen tot nu - een tijdlijn

Do you have a request?

Heb je een vraag? | Masz pytanie?

Thank you! We will get back to you a.s.a.p.