Boeken | Books | Książki

 

Nederlands
English

Kilimanjaro als Medicijn

Een openhartig en inspirerend verslag van een jonge vrouw die geconfronteerd wordt met haar sterfelijkheid.


Wanneer Anna Chojnacka ontdekt dat ze de ziekte MS heeft, begint haar zoektocht naar een leven zonder heftige medicijnen. Om sterker te worden volgt ze trainingen bij 'Iceman' Wim Hof. Onder zijn leiding beklimt ze met succes en in recordtijd de Kilimanjaro.

Anna Chojnacka's ervaringen zijn heel herkenbaar en haar verfrissende kijk op het werk van artsen en ziekenhuizen is een eyeopener.

Lees verder

Paperback

21,95

Op voorraad, voor 23.59 besteld, morgen in huis

Bestel (Bol.com)

E-book

11.99

Direct beschikbaar
(kobo)

Bestel (Bol.com)

Luisterboek

12.99

Direct beschikbaar
(storytell)

Bestel (Bol.com)

Kilimanjaro as medicine

English edition

E-book, kobo (Eng)

11,95

Direct download
(Kobo)

Buy (Bol.com)

E-book, kindle

11.99

Direct download
(Kindle)

Buy (Amazon)

De Poolster

Op haar tiende verhuist de Poolse Ida met haar moeder naar Nederland. Een halfjaar later valt de Berlijnse Muur. Terwijl Ida haar draai probeert te vinden in haar nieuwe omgeving, ziet ze haar geboorteland in een razend tempo veranderen. 


Wanneer Ida ouder wordt, krijgt ze steeds meer vragen over haar familie, over vroeger. Waarom heeft haar vader hun vlucht uit Polen niet tegengehouden? Wat was de rol van haar grootouders in de oorlog? Wat was de echte reden dat haar ouders zijn gescheiden? Stukje bij beetje krijgt ze meer inzicht in haar familiegeschiedenis.

Ondertussen zakt haar moeder - tot Ida's woede en verdriet - langzaam weg in een depressie. Ida is gedwongen om in sneltreinvaart zelfstandig te worden. Ze leert dat onrecht en ongelijkheid, maar ook hoop en liefde, niet aan een land of een politiek regime gebonden zijn.

Paperback 

21.95

Op voorraad, voor 23.59 besteld, morgen in huis.

Bestel (Bol.com)

E-book

11.95

Direct beschikbaar

 

Bestel (Bol.com)

De Misbaren:

het verhaal.

Stefan, de burgervader van Kwelderdorp, staat op het punt om een van de mooiste huizen van Kwelderdorp, zijn eigen huis, aan een Syrisch vluchtelingengezin te schenken.

 Het lijkt erop dat hij hiermee de laatste genadeklap uitdeelt aan het ooit zo eensgezinde dorp.

De terugkeer van de rechtmatige eigenaar van het huis, Wietse, Stefans vader, zet de situatie verder onder spanning.

Lees vandaag nog mee met de eerste versie van dit epos. Een verhaal over de eeuwige zoektocht van de mens naar zijn eigen plek, in een wereld op drift. 

Vertel me meer